Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

2 Νέες διοικητικές αλλαγές στην Interamerican

Δημοσίευση: 16/06/2023
Interamerican, διοικητικές αλλαγές

Δύο νέες διοικητικές αλλαγές έλαβαν χώρα στην Interamerican από την 1η Ιουνίου 2023 στους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών και της διοίκησης του χαρτοφυλακίου των πελατών του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κούβαλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και διαδέχεται τον Vincent Teekens ο οποίος, μετά από πέντε χρόνια, ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών. Ο κ. Κούβαλης, στην πολυετή πορεία του στην Interamerican κατείχε θέσεις ευθύνης στους τομείς του Αναλογιστικού και Underwriting. Το 2017 ανέλαβε επικεφαλής της Anytime, του direct brand της Interamerican ενώ το 2019, στη νέα οργανωτική δομή του ομίλου, είχε την ευθύνη του Mobility and Convenience Tribe Leader.

Πάνος Κούβαλης
Πάνος Κούβαλης

H Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Customer Value & Experience και εντάσσεται, ως μέλος, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Εταιρίας. Οι περιοχές ευθύνης της θα περιλαμβάνουν το Marketing και το Data Analytics Team (DAT). Η Linda είναι ένα στέλεχος με εκτενή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Achmea και ειδικότερα σε περιοχές σχετικές με την ανάπτυξη νέων εργασιών και την ευρύτερη αξιοποίηση του πελατολογίου μιας εταιρίας.

Linda Nieuwenhuizen
Linda Nieuwenhuizen

Η Διοίκηση της Εταιρίας ευχαριστεί θερμά τον Vincent Teekens για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στον Οργανισμό και εύχεται καλή επιτυχία στους μετέπειτα επαγγελματικούς στόχους του, ενώ καλωσορίζει τον Πάνο Κούβαλη και τη Linda Nieuwenhuizen στη νέα διοικητική ομάδα του Ομίλου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ο πραγματογνώμονας Χρύσανθος Νικολάκος καλεσμένος του T Live (Alpha) μιλάει για το ατύχημα με τον τραυματισμό του 2χρονου κοριτσιού (ανάφλεξη από στατικό ηλεκτρισμό

Την αιτία που οδήγησε στο σοκαριστικό περιστατικό με την 2χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που ο πατέρας της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»