Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διεθνές αφιέρωμα της McKinsey για τον επιτυχημένο οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican

Δημοσίευση: 16/05/2023

Το 2018 η Interamerican, επιδιώκοντας μία ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της, ξεκίνησε έναν διευρυμένο μετασχηματισμό προκειμένου να μεταμορφώσει τον οργανισμό σε μια σύγχρονη και εξαιρετικά πελατοκεντρική Εταιρία, η οποία θα διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα του σημερινού περιβάλλοντος με ευφυΐα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας στο μέγιστο τους ανθρώπους της και κάνοντας πράξη τις αξίες της και την αποστολή της.

Τέσσερα χρόνια μετά το μετασχηματισμό της Interamerican, η McKinsey μια από τις σημαντικότερες εταιρίες συμβούλων διεθνώς, προχώρησε σε μία ειδική έκδοση για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Εταιρίας, φιλοξενώντας σε αυτό το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ιnteramerican, Γιάννη Καντώρο και το Γενικό Διευθυντή των Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου Vincent Teekens.

H McΚinsey αναγνωρίζει την Ιnteramerican ως πρωτοπόρο εταιρία του χώρου, η οποία δείχνει το δρόμο προς το μέλλον στις ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιαίτερα της Νότιας Ευρώπης, αποτελώντας παράλληλα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική διάκριση για την Ιnteramerican που ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας και αναδεικνύει το έργο των ανθρώπων της.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το αφιέρωμα στο global site της McKinsey στο https://www.mckinsey.com

Διεθνές αφιέρωμα της McKinsey για τον επιτυχημένο οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αθ. Σακάρογλου_ Δ/νων Σύμβουλος MALETSCHEK & PARTNER HELLAS – SAKAROGLOU A. & CO KG «Η ασφάλιση, πέρα από υποχρέωση, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφοδιαστική αλυσίδα»

Σε μια εποχή, όπου οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και καταστροφικές και με τον κλάδο των εμπορευματικών

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»