Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Insurancemarket.gr – για κάθε ασφάλεια κατοικίας φυτεύουμε ένα δέντρο.

Δημοσίευση: 22/03/2023
insurancemarket

Σε δράση δενδροφύτευσης για την ενίσχυση των δασών προχώρησε το insurancemarket, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με τη δράση αυτή υποστηρίζει το περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο του Διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού We4All. Ήδη από τον Δεκέμβριο 2022 και μέχρι τον Δεκέμβριο 2023, για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας που εκδίδεται από την πλατφόρμα του insurancemarket, θα φυτεύεται και ένα δέντρο. 

Η Ντιάνα Φαγούδη COO της We4All δήλωσε: “Θέλουμε να κάνουμε εύκολο στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις το να προσφέρουν ένα σημαντικό δώρο στη φύση, μέσω των δενδροφυτεύσεων σε όλο τον κόσμο. Από το 2018 και μέχρι σήμερα έχουμε φυτέψει πάνω από μισό εκατομμύριο δέντρα. Ταυτόχρονα, έχουμε συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω εκπαιδεύσεων σε σχολεία. Για την πραγματοποίηση όλων αυτών, καθημερινά εντάσσονται ολοένα και περισσότερες εταιρείες στην «Περιβαλλοντική Συμμαχία» της We4All οι οποίες αναγνωρίζουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε και την εταιρεία insurancemarket, ευχαριστώντας την από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή στο έργο και τις δράσεις μας, συμβάλλοντας μαζί στην επιβίωση του πλανήτη, αλλά και του ίδιου του ανθρώπινου είδους.

Η We4all, είναι επίσημος εταίρος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Πρόγραμμα Αποκατάστασης του Οικοσυστήματος (Ecosystem Restoration 2021 – 2030) και ιδρύθηκε το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, με motto και αποστολή “Να βοηθήσουμε τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το Σπίτι μας’’. Στο πλαίσιο του σκοπού της και των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνει διαρκώς δράσεις δενδροφυτεύσεων και άλλου είδους περιβαλλοντικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανάλογα με την περίοδο του χρόνου και τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης του insurancemarket, δήλωσε: “Η δράση αυτή, όπως και κάθε άλλη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει ως στόχο να συμβάλλει στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας. Το περιβάλλον μας απασχολεί πολύ όλα τα χρόνια της πορείας μας, και φροντίζουμε για αυτό με διάφορες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η σύμπραξή μας με τη we4All. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε μέρος της προσπάθειας του συγκεκριμένου οργανισμού και ως εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την ασφάλιση γνωρίζουμε καλά τι θα πει καταστροφή και πόσο σημαντική είναι η μετέπειτα αποκατάσταση των ζημιών. Γι’ αυτό προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν την κατοικία τους, συμβάλλοντας παράλληλα και στην ενίσχυση των δασών που έχουν πληγεί.

Το insurancemarket, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή ως σύμμαχός του στην εύρεση του καλύτερου για αυτόν ασφαλιστικού προϊόντος και έχει διακριθεί για τις καινοτόμες διαδικασίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του καθόλη τη διάρκεια της ασφάλισής τους.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»