Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Insurancemarket App: Το πρώτο insurance wallet στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Δημοσίευση: 24/04/2023
Insurancemarket App

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης φέρνει το Insurancemarket με το Insurancemarket App. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, κάνει την εμπειρία των πελατών της ακόμα καλύτερη, αφού πλέον μπορούν να διαχειριστούν τα συμβόλαιά τους και όχι μόνο, μέσα από το κινητό τους.  

Με το Insurancemarket App οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τα συμβόλαιά τους από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία έχουν επιλέξει ανάμεσα από τις 29 συνεργαζόμενες.

Ειδικότερα, η καινοτόμος αυτή εφαρμογή, δίνει στον ασφαλισμένο του insurancemarket τη δυνατότητα:

  • Nα βλέπει όλα τα ασφαλιστήριά του και το status τους με μια ματιά
  • εξοφλήσει το ασφαλιστήριό με ένα click
  • Nα ζητήσει αλλαγή ή ακύρωση ή έκδοση Πράσινης Κάρτας
  • Nα πάρει νέα προσφορά ασφάλισης χωρίς να καταχωρήσει ξανά τα στοιχεία του
  • Nα βρει εύκολα τα δικά του τηλέφωνα ανάγκης

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή εύκολα και να εγγραφεί απλά συμπληρώνοντας το email που έχει δηλώσει στην ασφάλισή του και εισάγοντας τον κωδικό ταυτοποίησης που θα του σταλεί. Μέσω της πρωτοποριακής αυτή εφαρμογής, ο ασφαλισμένος αποφεύγει κλήσεις και αναμονές ενώ έχει άμεση εικόνα όλων του των συμβολαίων, όποτε και από όπου το επιθυμεί.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer του Insurancemarket σημειώνει:

“ Η εφαρμογή αυτή ήταν επιθυμία μας για αρκετό καιρό και έγινε πραγματικότητα. Βασικός της στόχος είναι να ενισχύσει αυτό που κάνουμε για περισσότερα από 10 χρόνια: να είμαστε ο σύμμαχος του καταναλωτή, να τον βοηθάμε να βρει ακριβώς αυτό που τον συμφέρει και ταιριάζει στις ανάγκες του και να του κάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητά του καλύτερη. Μέσω της εφαρμογής ο πελάτης μας αποκτά  πλήρη έλεγχο των συμβολαίων του, γλιτώνει χρόνο και έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ανάγκης απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.”

Το Ιnsurancemarket είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και έχει  λάβει δεκάδες σημαντικές διακρίσεις κατά τα 10 χρόνια λειτουργίας του για την καινοτομία των υπηρεσιών του και την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»