Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Το Insurance Media Lab φέρνει την καινοτομία στην Προώθηση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Δημοσίευση: 04/10/2023
Insurance Media Lab

Το Insurance Media Lab ανακοινώνει επίσημα την έναρξη λειτουργιών στην κυπριακή αγορά. Είναι η πρώτη Ψηφιακή Εταιρεία στην Κύπρο που επικεντρώνεται στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλίσεων.

Οι υπηρεσίες του Insurance Media Lab περιλαμβάνουν τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την επικοινωνία, το graphic design, καθώς και τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων για επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και το ευρύτερο κοινό.

Το σημείο που διαφοροποιεί το Ιnsurance Media Lab από άλλες εταιρείες στον τομέα είναι η εξειδίκευσή του στην προώθηση των υπηρεσιών ασφαλίσεων, προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση σε ασφαλιστικούς επαγγελματίες στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ασφαλίσεων, το Ιnsurance Media Lab προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες που μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλήρες φάσμα του τομέα: ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικά γραφεία και ασφαλιστικούς συμβούλους.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας στον τομέα των ασφαλίσεων καθιστούν το Ιnsurance Media Lab έναν αξιόλογο συνεργάτη δίπλα σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό σύμβουλο, γραφείο ή εταιρεία που επιθυμεί να ενισχύσει και να εκσυγχρονίσει τις πρακτικές του στον ραγδαίως εξελισσόμενο κόσμο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Το Insurance Media Lab αναμένεται να φέρει μια νέα εποχή στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις που θα ενισχύσουν τον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων.

Ο ιδρυτής του Insurance Media Lab, Παναγιώτης Σοφοκλέους, δήλωσε σε ανακοίνωσή του: “Με το Insurance Media Lab, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην καλλιέργεια του ασφαλιστικού πνεύματος στην τοπική κοινότητα, βοηθώντας τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν αποτελεσματικότερα την έννοια της ασφάλισης.”

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Ιnsurance Media Lab είναι το πρώτο γραφείο του είδους του στην Κύπρο και ως κύριο στόχο έχει την καθοδήγηση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην προώθηση των υπηρεσιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@insurancemedialab.com ή στο 7000 0888.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»