Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Την έναρξή του σήμανε το 13ο Διεθνή Συνέδριο της Insurance Europe στο Παρίσι

Δημοσίευση: 07/06/2023
συνέδριο Insurance Europe

Σήμερα 7 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες του 13ου Διεθνούς Συνεδρίου της Insurance Europe, στο Παρίσι με κεντρικό θέμα “Protecting Tomorrow”. Το συνέδριο επικεντρώνεται στη συζήτηση των υφιστάμενων προβλημάτων στα πλαίσια των σύγχρονων επιχειρήσεων καθώς και μέσω μίας διεθνούς ατζέντας ομιλητών, παρουσιάζει τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά τη χρήση και την πρόσβαση δεδομένων, τις βιώσιμες επενδύσεις και την ποικιλομορφία καθώς και την ισότητα και την ένταξη στην ασφάλιση.

Ανάμεσα στους συντονιστές του φετινού συνεδρίου βρίσκεται και ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH Insurance Group.

Ο κ. Σαρρηγεωργίoυ θα λάβει μέρος στο Panel Debate με τίτλο “Οι προτεραιότητες και οι παγίδες των ESG επενδύσεων“, μαζί με τους Philippe Dumont CEO, Crédit Agricole Assurances, Thierry Philipponnat Chief economist, Finance Watch, Allegra van Hövell-Patrizi CEO, Aegon the Netherlands με συντονιστή τον Olav Jones Deputy director general, Insurance Europe

Δείτε περισσότερα: insuranceeurope.eu

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»