Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Institute of Life – IASO: Διαπίστευση για την Άριστη Ποιότητα στην Αναπαραγωγική Φροντίδα από την TEMOS με Ανώτατη Βαθμολογία

Δημοσίευση: 19/01/2022

Η Institute of Life – IASO, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου τόσο σε ζευγάρια από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την διαδικασία επαναδιαπίστευσης κατά Temos για την «Ποιότητα στην Αναπαραγωγική Φροντίδα», λαμβάνοντας την ανώτατη βαθμολογία (άριστη βαθμολογία – Α grade).

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς και Έλληνες αξιολογητές με στόχο να καθοριστεί το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας και η κατηγορία της βαθμολόγησης. Το σύστημα διαπίστευσης Temos, αποτελεί το μοναδικό σύστημα διαπίστευσης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στη διαχείριση των Διεθνών Ασθενών, στα πρωτόκολλα για την ασφαλή διαχείριση όλων των ζευγαριών που συμμετέχουν σε διαδικασία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και στις ασφαλείς διεργασίες του εργαστηρίου.

Η Institute of Life – IASO, αποτελεί σημείο αναφοράς στη διεθνή επιστημονική κοινότητα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και πρωτοπορεί στη δημιουργία ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας. Από την ημέρα που ιδρύθηκε αποδεικνύει έμπρακτα την δέσμευσή της στην αριστεία σε όλα τα επίπεδα με επίκεντρο τα ζευγάρια που την εμπιστεύονται. Συγκεκριμένα, ήταν η πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Temos το 2015 και κατόπιν το 2018 και πλέον με διαπίστευση το 2021 με την ανώτατη βαθμολογία. Επιπρόσθετα, είναι  η μοναδική Μονάδα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις / διαπιστεύσεις, καθώς έχει επιπλέον πιστοποιηθεί και με το διεθνή Πρότυπα ΕΝ 15224:2016 και ISO 9001:2015 από την TUV Hellas. Σημειώνεται ότι, το 2020 ήταν, επίσης, η πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που πιστοποίησε τα κλινικά της αποτελέσματα και τα ποσοστά επιτυχίας της από τον ανεξάρτητο φορέα «Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας» και την Temos Hellas, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Οργανισμού Temos International.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

HDI

Η HDI Global υποστηρίζει τους πελάτες στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών τους απαιτήσεων με εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ενόψει της κλιματικής αλλαγής, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο φυσικούς κλιματικούς κινδύνους που σχετίζονται με την τοποθεσία και απειλούν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»