Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Infotrust ανακοινώνει το νέο Γενικό Διευθυντή

Δημοσίευση: 14/11/2023
Infotrust, Αλέξανδρος Δουμάς

Σε ανακοίνωσή της στο Facebook, η Infotrust καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Δουμά στο εργατικό δυναμικό της Εταιρίας. Ο κ. Δουμάς, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, από σήμερα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, με την τεράστια εμπειρία του και τις πολλές επιτυχίες στην καριέρα του, ο κ. Δoυμάς έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την Infotrust και να συμβάλλει στην επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί.

Ο κ. Δoυμάς διαθέτει 32 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και έχει εργαστεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ζωής στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ (1997-2000) αλλά και ως Αν. Γενικός Διευθυντής στην ίδια (2010-2011), ενώ επίσης άσκησε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή στη Leben από το 2000 έως το 2010.

Η Διοίκηση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θάνος Κουλουτμπάνης και όλα τα στελέχη της Infοtrust, του εύχονται καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Σήμερα ακριβώς στις 18.00 στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ: Πώς θα κριθεί και θα αποζημιωθεί η περίπτωση ζημίας ηλεκτρονικού μηχανήματος

Μη χάσετε σήμερα στην εκπομπή “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»