Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: “Ουδεμία ενασχόληση με την υπόθεση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής στη CVC”

Απάντηση στην έντονη φημολογία περί ανάμειξής του στην υπόθεση εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής από τη CVC έδωσε μέσω επιστολής του προς το 1voice.gr ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, τονίζοντας ότι δεν είχε ποτέ καμία ενασχόληση με το ζήτημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 1voiceη Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρχισε έρευνα για αθέμιτο ανταγωνισμό και εκφράζει προβληματισμό για την πώληση, αφού εξετάζει καταγγελίες από άλλες ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και από μεγάλα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα. Όπως πληροφορούμαι από καλή πηγή, μια από τις καταγγελίες προέρχεται από τον μεγαλύτερο ιατρικό σύλλογο της χώρας, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.”

Από πλευράς του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ξεκαθαρίζει μέσω της επιστολής του στο εν λόγω μέσο, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευστάθιος Τσούκαλος, ότι ουδεμία ενασχόληση έχει με την υπόθεση, ζητώντας μάλιστα διευκρινίσεις για τις ενέργειες τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα. Ωστόσο, η ιστοσελίδα εξακολουθεί να επιμένει στο ρεπορτάζ της.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου:

Πηγή: 1voice.gr

Διαβάστε Ακόμα