Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ιάσων Χαλκίδης μιλάει με τους μαθητές Β’ Λυκείου για την ιδιωτική ασφάλιση και το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Δημοσίευση: 04/12/2023
ιδιωτική ασφάλιση, Ιάσων Χαλκίδης

Η ιδιωτική ασφάλιση και η προστασία σε ένα αβέβαιο μέλλον είναι δύο έννοιες συνώνυμες. Η εξασφάλιση και η σιγουριά που μας παρέχει ότι στα δύσκολα θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε είναι αξίας ανεκτίμητης. 

Στην Ελλάδα η ασφαλιστική διείσδυση είναι ιδιαιτέρως χαμηλή σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Είναι επομένως ευκόλως αντιληπτό πως, η αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και η συμβολή της στην διατήρηση της ανθεκτικότητας των πολιτών είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να επικοινωνείται σε μεγαλύτερο βαθμό.

Υπό αυτή τη λογική ο κ. Ιάσων Χαλκίδης, Senior Managing Director, Iason Insurance Brokers S.A, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Κολέγιο Δελασάλ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μιλήσει και να συζητήσει με τους μαθητές της Β’ Λυκείου για την ιδιωτική ασφάλιση και το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευση στο Facebook.

Με τον κ. Χαλκίδη θα εμβαθύνουμε περισσότερο επί του θέματος σε επόμενο επεισόδιο του “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο“.

Η ενημέρωση και η επικοινωνία αποτελούν βήματα προς την ανοικοδόμηση μιας ανθεκτικής κοινωνίας, ενισχύοντας την κατανόηση και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερες τέτοιες δράσεις στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»