Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

ΙΑΣΩ: Σεμινάριο 2ο 3D/4D VISUS Course

Δημοσίευση: 27/09/2023
ΙΑΣΩ, VISUS Course

Το 2ο 3D/4D VISUS Course θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 08:50, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ και στο Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙAΣΩ με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Αριστείδη Αντσακλή, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντή Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙAΣΩ, Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ και το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Δασκαλάκη, Διευθυντή Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας – Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., Πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής, Μέλος του Scientific Board of UENPS (Union of European Neonatal and Perinatal Societies).

Το VISUS Course αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στη 3D/4D Υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία διεθνώς. Σκοπός του είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στην Υπερηχογραφία και η εκπαίδευση στις τελευταίες τεχνικές υπερηχογραφίας (κυρίως τρισδιάστατης και τετραδιάστατης υπερηχογραφίας – 3D/4D). Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ιατροί στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής από την Ευρώπη, καθώς και ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Αντσακλής, Επικ. Καθηγητής Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και Συνεργάτης Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙAΣΩ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, διότι συμπεριλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση.

Για την εγγραφή στο Σεμινάριο, μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία σας στο ακόλουθο link: https://bit.ly/4718XzG

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Συνεδρίου/ Εταιρεία MD Congress) ή 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο https://bit.ly/3rsaSxn

ΙΑΣΩ: Σεμινάριο 2ο 3D/4D VISUS Course

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΣΠΑ: Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης που έρχονται από Σεπτέμβριο – Νέα προγράμματα για υφιστάμενες μικρομεσαίες και startups

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται η προδημοσίευση της νέας δράσης του ΕΣΠΑ που πρόκειται να ξεκινήσει εντός της χρονιάς για τις υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έναν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»