Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

ΙΑΣΩ: Νέο Τμήμα Εμβρυϊκής Νευρολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 27/03/2023
ΙΑΣΩ: Νέο Τμήμα Εμβρυϊκής Νευρολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα, πρωτοπορεί με την δημιουργία του νέου Τμήματος Υπερηχογραφικής Εμβρυϊκής Νευρολογίας, με Υπεύθυνο τον κ. Παναγιώτη Μπεναρδή, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, το οποίο είναι το μοναδικό του είδους του στην Ελλάδα και λειτουργεί στο πλαίσιο του Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ με Διευθυντή τον κ. Αριστείδη Αντσακλή, Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρο Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Το Τμήμα στελεχώνεται από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας όπως ιατρούς εμβρυομητρικής ιατρικής, παιδονευρολόγους, παιδοακτινολόγους και κλινικούς γενετιστές, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στην μέλλουσα μητέρα και στο έμβρυο που κυοφορεί.

Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εμβρυϊκής νευρολογίας, συμπεριλαμβανομένων των προγεννητικών διαγνωστικών διαδικασιών, όπως το προηγμένο νευροϋπερηχογράφημα εμβρύου, η μαγνητική τομογραφία εμβρύου (MRI), η συμβουλευτική από παιδονευρολόγο και κλινικό γενετιστή, και της φροντίδας μετά τον τοκετό. Η ομάδα των ειδικών χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των τεχνικών για να διασφαλίσει ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικά σχέδια θεραπείας για μωρά με παθήσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα που διαγιγνώσκονται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Παρέχεται ολιστική προσέγγιση η οποία προσφέρει στους γονείς ολοκληρωμένη εικόνα για την παρούσα και τις μελλοντικές εγκυμοσύνες.

Για προγραμματισμό ραντεβού: 210 6184042 και 210 6184044.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»