Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΙΑΣΩ Παίδων: 2η Ημερίδα για Γονείς | «Προσχολική Ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

Δημοσίευση: 08/11/2023
ΙΑΣΩ Παίδων, ημερίδα για τους γονείς

Η 2η Ημερίδα για Γονείς του ΙΑΣΩ Παίδων, με θέμα «Προσχολική Ηλικία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 09:15, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του IΑΣΩ Παίδων και απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν και να λύσουν τις απορίες που συνοδεύουν το μεγάλωμα των παιδιών τους, συζητώντας με τους ειδικούς.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, κορυφαίοι επιστήμονες από το χώρο της παιδιατρικής θα αναφερθούν σε συνηθισμένα θέματα που προβληματίζουν τους γoνείς, δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση και την πρόληψή τους. Σκοπός της ημερίδας είναι η συζήτηση και η αποσαφήνιση των ζητημάτων με απλό τρόπο και χωρίς παραπληροφόρηση.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον πυρετό και στο βήχα που εκδηλώνουν τα παιδιά, στον τρόπο που θα πρέπει οι γoνείς να διαχειρίζονται τα συμπτώματα αυτά, αλλά και στο πότε συνιστάται να απευθυνθούν στον παιδίατρο ή ακόμα και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας είναι τα παρακάτω:

  • Πυρετός και Βήχας: φίλοι ή εχθροί;
  • Επίμονος συριγμός: τι υποδηλώνει και πώς αντιμετωπίζεται
  • Λοίμωξη από πυογόνο στρεπτόκοκκο (GAS): απαντήσεις σε κοινά ερωτήματα
  • Πυρετικοί σπασμοί: πρέπει να μας τρομάζουν;
  • Βασικές αρχές της θετικής γονεϊκότητας
  • Οφθαλμολογική εκτίμηση: πρώτη εκτίμηση

Επιστημονικά Υπεύθυνη της Hμερίδας είναι η κα. Αικατερίνη Αγραφιώτου, Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής IΑΣΩ Παίδων.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ή μέσω του website του Ομίλου ΙΑΣΩ σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383906 (Αθηνά Άντζου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της ημερίδας στο ακόλουθο link: https://bit.ly/46yUCdf

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»