Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: 25% έκπτωση στα healthUp Men & Prostate για την Ημέρα του Πατέρα

Δημοσίευση: 02/06/2023
Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, ημέρα του πατέρα

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα (Κυριακή 18 Ιουνίου), η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ προσφέρει έκπτωση 25% στα πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp Men και Prostate για να κάνουμε τους δυνατούς μπαμπάδες, δυνατότερους.

Παρέχεται 25% έκπτωση στα healthUp πακέτα που αφορούν στην υγεία του κάθε μπαμπά, και συγκεκριμένα για τα health Up Men Basic, Men Advanced, Men Plus & Prostate.

H Γενική Κλινική του ΙAΣΩ διαθέτει υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλής ποιότητας. Στελεχώνεται με άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Επισκεφθείτε το site της Γενικής Κλινικής του ΙAΣΩ στο ακόλουθο link http://bit.ly/IASO General Clinic_checkups για να ενημερωθείτε και να επιλέξετε το πακέτο healthUp Men που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε μπαμπά.

Καλέστε στο τμήμα Check-Up στα τηλέφωνα: 210 6383090-1, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 07:00-15:00 και κλείστε το ραντεβού σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΕΘ

Παρέμβαση του Ε.Ε.Θ. στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή»

Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ιδιωτική

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»