Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Διαγωνισμός με 10 δωρεάν πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp, για την Ημέρα του Πατέρα

Δημοσίευση: 20/06/2023

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή 18 Ιουνίου, η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ κάνει τους δυνατούς μπαμπάδες… δυνατότερους, χαρίζοντάς σας 10 δωρεάν πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ και κερδίστε έναν ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο healthUp ΜΕΝ ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso)  ή στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso):

  • Κάντε Like στη σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού
  • Κάντε mention δύο φίλους σας

Κάθε σχόλιο μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή, αρκεί να κάνετε mention κάθε φορά δύο διαφορετικούς φίλους.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικά 10 νικητές, 5 από το Facebook και 5 από το Instagram και θα ανακοινωθούν στις 07/07/2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού ακολουθήστε το Link: https://bit.ly/IASOGeneralClinic_FathersDayTerms

Το υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση  στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Στο παρακάτω link: http://bit.ly/IASO_checkups, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα πακέτα healthUp. Οι εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023.ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Διαγωνισμός με 10 δωρεάν πακέτα προληπτικού ελέγχου healthUp, για την Ημέρα του Πατέρα

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»