Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική & κίνημα Μovember: Πακέτα προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακές τιμές

Δημοσίευση: 09/11/2023
ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ για μία ακόμη χρονιά, στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους άνδρες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις και να παρακολουθούν την υγεία τους. Φέτος, με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη είναι η πραγματική υπερδύναμη» καλεί όλους τους άνδρες να φροντίσουν την υγεία τους και για το λόγο αυτό προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με έκπτωση 40% σε όλα τα πακέτα healthUp ΜΕΝ και PROSTATE.

Πιο αναλυτικά:

  • healthUp MEN BASIC, στην προνομιακή τιμή των 24€: Βασικές αιματολογικές εξετάσεις και ιατρική αξιολόγηση. Συστήνεται για άνδρες έως 30 ετών.
  • healthUp MEN ADVANCED, στην προνομιακή τιμή των 41€: Αιματολογικός και απεικονιστικός έλεγχος και εξέταση από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και Παθολόγο. Συστήνεται για ανδρες 30-40 ετών.
  • healthUp MEN PLUS, στην προνομιακή τιμή των 114€: Πλήρης αιματολογικός και απεικονιστικός έλεγχος και εξέταση από Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Καρδιολόγο και Παθολόγο. Συστήνεται για ανδρες ηλικίας 40 ετών και άνω.
  • healthUp PROSTATE, στην προνομιακή τιμή των 53€: PSA, Free PSA, Υπερηχογράφημα προστάτη, ουρολογική εξέταση. Συστήνεται για ανδρες ηλικίας 40 ετών και άνω.

 

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική & κίνημα Μovember: Πακέτα προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακές τιμές

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πακέτα CheckUp healthUp.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Τηλέφωνα για ραντεβού 210 6383090, 210 6383091, Δευτέρα-Παρασκευή, 07:00-15:00.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»