Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η ομάδα της wedo.insure μεγαλώνει!

Δημοσίευση: 28/09/2021

Καλωσορίζουμε την κ Λουκία Γερακίτη, διαιτολόγο-διατροφολόγο MSc.

Μεγαλώνουμε την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την συνεργασία!

Από τον επόμενο μήνα, η καταξιωμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφολογία, Λουκία Γερακίτη, θα ξεκινήσει να αρθρογραφεί στο blog της wedo.insure!

Για εμάς, το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία μας καθώς και των ανθρώπων που αγαπάμε. Αυτήν προστατεύουμε μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας, Ατυχημάτων και Σοβαρών ασθενειών. Παράλληλα πρεσβεύουμε όμως ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρούμε την υγεία μας. Εκτός από την κλασική μέθοδο των δωρεάν τακτικών ιατρικών check ups που παροτρύνουμε όλους τους ασφαλισμένους μας να τα κάνουν κάθε χρόνο, πιστεύουμε ότι η γνώση είναι σημαντικός παράγοντας πρόληψης και προστασίας. Όταν θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας, η γνώση γύρω από την διατροφή μας είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας προστασίας! Αυτός είναι και ο λόγος που η κ Λ. Γερακίτη θα μας παρέχει χρήσιμο υλικό με πληροφορίες και tips που θα μας βοηθήσουν ολιστικά.

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια «Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον ευεργετικό ρόλο της τροφής, της συνειδητής διατροφικής συμπεριφοράς και την χαρά της ποικιλίας.»

Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε που μας τιμά με την παρουσία της!

Για να δείτε το blog μας πατήστε εδώ.

Για να γραφτείτε στο newsletter μας πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε περισσότερα για την κ Λουκία Γερακίτη πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»