Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η οικογένεια της NN Hellas μεγαλώνει, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 30/06/2022
Η οικογένεια της NN Hellas μεγαλώνει, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas & NN Hellas II, την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Grand Resort Lagonissi. Για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί οι συνεργάτες της NN Hellas και της NN Hellas II, μετά την απόκτηση από τον Όμιλο ΝΝ σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία μετά από δύο χρόνια «διαδικτυακής» διοργάνωσης, φέτος πραγματοποιήθηκε ξανά δια ζώσης.

Οι συνεργάτες των δύο εταιριών  είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και με κεντρικό μήνυμα «Μεγαλώνουμε Μαζί», γιόρτασαν τη νέα εποχή της NN αλλά και τις υψηλές επιδόσεις των δύο Δικτύων.

Επιπλέον στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η νέα Διοικητική Ομάδα που θα αναλάβει μετά τη συγχώνευση τον Οκτώβριο 2022. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουν οι:

 • Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Jetty Brandenburg, Γενική Διευθύντρια Ενοποίησης
 • Βασίλης Γιαννακόπουλος, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας
 • Αντώνης Δένδης, Επικεφαλής Πωλήσεων και Ανάληψης Ασφαλιστικών Κινδύνων Ομαδικών Ασφαλιστηρίων
 • Κώστας Θρασυβουλίδης, Επικεφαλής Προϊόντων
 • Κώστας Κουγιουμουτζής, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών
 • Θανάσης Κυράτσης, Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης
 • Fred Lathioor, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου
 • Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων
 • Φρύνη Παυλίδου, Γενική Διευθύντρια Τεχνολογίας
 • Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής

 

Η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas & NN Hellas II, σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά από κοντά τις επιτυχίες του δικτύου μας. Ειδικά φέτος, είδαμε την εταιρία μας να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Και ξέρω ότι όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουμε συμβάλλει σε αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια, με πίστη στις αξίες και το όραμά μας. Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες μας των Δικτύων Πωλήσεων και των κεντρικών υπηρεσιών που κάνουν κάθε ημέρα το όραμά μας  πραγματικότητα».

Ο κ. Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την οικογένεια της NN να μεγαλώνει. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα πολύ παραγωγικό δίκτυο, εντάχθηκε στο δυναμικό μας, οδηγώντας στη δημιουργία του καλύτερου δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα. Μέσα από τη συνένωση αυτή, η NN Hellas είναι, πλέον, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα! Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι ανάπτυξης μαζί με τους νέους μας συνάδελφους πιο δυνατοί, φτάνοντας ακόμα πιο ψηλά!»

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»