Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Η Νetcompany συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Δημοσίευση: 13/05/2024

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany A/S, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη. Απασχολεί περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες, συνθέτοντας μια πολυπολιτισμική ομάδα από 50 διαφορετικές εθνικότητες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία σε 10 χώρες, ενώ  οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Η Netcompany-Intrasoft αξιοποιεί την Πληροφορική και την Τεχνολογία για να αναπτύξει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η πολυετής διεθνής της εμπειρία και τεχνογνωσία σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αποτελούν παρακαταθήκη προς ένα βιώσιμο, κοινωνικά υπεύθυνο και ψηφιακά ασφαλές μέλλον.

Ο κ. Ιωάννης Μιχελάκος,  Principal Information Security Consultant, Netcompany, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου με την παρουσίασή του να έχει τίτλο «Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας NIS2: Ενίσχυση διαχείρισης κινδύνων στον κυβερνοχώρο, ενίσχυση απαιτήσεων και λογοδοσίας. Παρουσίαση και προκλήσεις εφαρμογής της».

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»