Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Η Lemonade ξεκινάει δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Όσοι παρακολουθούν τα τεχνολογικά δρώμενα στον τομέα της ασφάλισης, σίγουρα θα γνωρίζουν την Αμερικανική Insurtech εταιρεία Lemonade, που χρησιμοποιεί τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει το ταξίδι του πελάτη στην ασφάλιση όσο γίνεται πιο εύκολο και απλό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα αποτελέσει την 4η χώρα που η εταιρεία θα δραστηριοποιείτε στην Ευρώπη. Η εταιρεία θα προσφέρει στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου Ασφάλεια Περιεχομένων, άμεσα, από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή ενώ όπως αναφέρει θα μπορούν να υποβάλουν την απαίτηση τους και να αποζημιώνονται σε δευτερόλεπτα.

Η Lemonade ιδρύθηκε το 2015 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2016 προσφέροντας ασφάλεια ενοικιαστών στις ΗΠΑ ενώ σήμερα συγκαταλέγετε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Η Lemonade θα συνεργαστεί με την ασφαλιστική εταιρεία Aviva για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ανάφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lemonade Daniel Schreiber, «Ο συνδυασμός των δυνατών χαρακτηριστικών της Lemonade με την Aviva, υπόσχεται να προσφέρει μία ασφάλιση εκ φύσεως ψηφιακή και είναι ότι καλύτερο να δίνεις τον κόσμο μία ανανεωμένη εμπειρία η οποία όμως υποστηρίζεται από έναν οργανισμό που τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται για χρόνια».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aviva, Adam Winslow, δήλωσε ότι «στα 325 χρόνια ζωής μας έχουμε προσαρμοστεί και ευδοκιμήσει σε έναν κόσμο που αλλάζει και η συνεργασία με την Lemonade αποτελεί επιβεβαίωση της πρόθεσης μας να συνεχίσουμε ακριβώς αυτό».

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το

Ανάλυσέ το! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Ανάλυσέ το! Δείτε ξανά την νέα εκπομπή του insuranceforum web tv «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην