Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Η INTERAMERICAN απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Digital Finance Awards 2022

Δημοσίευση: 02/03/2022

Η INTERAMERICAN κέρδισε 3 χρυσά βραβεία στα πρόσφατα Digital Finance Awards για έργα παροχής σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών που ανέπτυξε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN κατέκτησε δύο Gold βραβεία στον τομέα των Data & Analytics, σε συνεργασία με το SAS Institute, στις κατηγορίες «Best CRM/Data Analytics / Customer-Profiling Initiative» και «Best Digital Transformation Initiative». Οι υλοποιήσεις των έργων και στις δύο κατηγορίες αφορούν στη χρήση Machine Learning & Artificial Intelligence τεχνολογιών που στόχος τους είναι η παροχή πλήρως αυτοματοποιημένων και προσωποποιημένων λύσεων προς τους πελάτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δημιουργία ενός πλήρως αυτόνομου Machine Learning αλγορίθμου στην ιστοσελίδα του direct brand της εταιρείας, της Anytime.

Επιπλέον, ο Όμιλος INTERAMERICAN έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Cloud Computing / Data Center Project» . Η βράβευση αφορά στο έργο μεταφοράς του κύριου Data Center της INTERAMERICAN σε νέες εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με την Kyndryl. Η υλοποίηση σχεδιάστηκε με βάση την καινοτόμο ιδέα της θέσπισης μιας μετασχηματισμένης CI/CD ροής πληροφοριών. Το έργο εκτελέστηκε με επιτυχία και έδωσε απτά αποτελέσματα όσον αφορά στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου αδράνειας κατά 75%, τη βελτίωση του συνολικού χρόνου εκτέλεσης του έργου κατά το ήμισυ και τη σημαντική ελάττωση του ρίσκου από απρόβλεπτους παράγοντες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»