Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή»

Δημοσίευση: 02/02/2022
Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», συνεισφέροντας οικονομικά στην αγορά ειδικών αναπηρικών αμαξιδίων προς  διευκόλυνση των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» έχει επιδείξει από το 2015 αξιοσημείωτο έργο, με προεξέχουσα πρωτοβουλία τη -γνωστή σε όλους- συλλογή πλαστικών καπακιών, με την ανακύκλωση των οποίων συγκεντρώνεται το ποσό για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Ο Σύλλογος έχει καταφέρει έτσι να ενημερώνει  για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, να προσφέρει σε όσους απέκτησαν σοβαρά κινητικά προβλήματα ως απόρροια αυτών και παράλληλα να αφυπνίσει το ευρύ κοινό για την αξία της ανακύκλωσης.

Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής ανέφερε σχετικά: «Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» αποτελεί παράδειγμα συνδυασμού δράσεων ευαισθητοποίησης του κόσμου και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η προσφορά της Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και έμπρακτης στήριξης του έργου του, με την ευχή να μειωθούν τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας ».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»