Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Η Groupama Ασφαλιστική παραδίδει το χρηματικό του δώρο στο πρώτο παιδί της νέας χιλιετίας

Δημοσίευση: 14/03/2022
Groupama Ασφαλιστική

Έφτασε η στιγμή που η νεαρή Κουτρουμάνου Ελένη από τη Ρόδο, το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα τη νέα χιλιετία, θα παραλάβει το δώρο της από την Groupama Ασφαλιστική.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η τότε Metrolife Εμπορική (μετέπειτα Groupama Ασφαλιστική) είχε ανακοινώσει ότι επιφυλάσσει ένα δώρο (με τη μορφή ασφαλιστικού καταπιστεύματος),  στο πρώτο τυχερό μωρό του millennium. Η Ελένη, 22 ετών σήμερα, θα παραλάβει το δώρο της από το γραφείο της συνεργάτιδας της Groupama Ασφαλιστικής στη Ρόδο κας Βάσως Μουτάφη.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, η Ελένη σήμερα παραλαμβάνει το δώρο της, μία εικοσαετία και κάτι από την αυγή της νέας χιλιετίας. Η κίνηση της τότε Metrolife για το πρώτο μωρό της χιλιετίας, είναι στην πραγματικότητα μια πράξη αγάπης για κάθε παιδί, ώστε να έχει μια καλή μαγιά εκκίνησης για την μετέπειτα ζωή του. Ευχόμαστε από καρδιάς στην Ελένη να είναι πάντα τυχερή».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»