Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Η γνώμη του Ασφαλιστή μετράει στο “The Insurer”! Ψηφίστε το επόμενο αφιέρωμα και μπείτε στην κλήρωση για 5 ετήσιες συνδρομές

The Insurer

Βασική επιδίωξη του περιοδικού The Insurer και της Insurance Innovation είναι η παροχή αξιόπιστης και έγκυρης ενημέρωσης στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Το “The Insurer” αποτελεί ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Ένα πεδίο ελεύθερης έκφρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου, μέσω του οποίου αναδεικνύονται οι προβληματισμοί αλλά και οι σκέψεις των ανθρώπων της διαμεσολάβησης.

Γι’ αυτό το λόγο η γνώμη σας δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά και απαραίτητη για εμάς.

Kάντε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο και στείλτε μας τις προτάσεις σας για θέματα που επιθυμείτε να αναδείξουμε στο “The Insurer”!

Τι θέματα θα θέλατε να δείτε στo επόμενο τεύχος του “The Insurer”;

Με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσετε να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις υπηρεσίες που ήδη σας προσφέρουμε, ώστε να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου ενημέρωση που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Ψηφίζοντας στην φόρμα μπαίνετε στην κλήρωση στην οποία 5 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν μία ετήσια συνδρομή του περιοδικού!

Η πλατφόρμα θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά