Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Η Europ Assistance Greece SuperBrand 2021-2022 στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας

H Europ Assistance Greece βραβεύτηκε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας, από τον θεσμό Superbrands.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, η Europ Assistance Greece τιμήθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Η διάκριση αυτή αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων των Superbrands όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε όλες τις εταιρίες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης και επιστεγάζει την επετειακή χρονιά των 30 ετών επιτυχημένης δράσης στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, κ. Ιωάννης Πετούλης, δήλωσε σχετικά: “Η βράβευση της εταιρείας μας ως Superbrand, μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών στην Ελλάδα για το 2021-2022, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή καθώς αντανακλά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, οι οποίες συγκεντρώνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης, σε όλες τις έρευνες ανεξάρτητων φορέων. Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή των Superbrands αλλά και το κοινό για την τιμή και την ευθύνη που συνεπάγεται για διαρκή βελτίωση και αριστεία!”

You Live… We Care!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

EIOPA, ΜμΕ, cyber insurance

Η EIOPA καλεί τις ΜμΕ σε έρευνα για την ασφάλιση στον κυβερνοχώρο – Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την πρόσβαση των ΜμΕ στα cyber insurance προϊόντα;

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με την πρόσβαση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην