Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με την παροχή Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων

Δημοσίευση: 11/04/2024
Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, λειτουργεί με βασικό άξονα δραστηριοποίησης τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους κύριους πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Η Κιβωτός του Κόσμου, με στόχο την συμμόρφωση με την νομοθεσία για την παιδική προστασία, έχει ανανεώσει το 50% των εργαζομένων της το 2023, με προτεραιότητα την στελέχωση των σπιτιών κλειστής φιλοξενίας με εξειδικευμένο προσωπικό και στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και του παιδαγωγικού δυναμικού του φορέα.

Η κάλυψη που παρέχεται μέσω του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι μοναδική στους οργανισμούς παιδικής προστασίας και αποτελεί σημαντική παροχή που συμπληρώνει την μισθοδοτική ικανότητα της Κιβωτού.

Η Μαρία Χατζηνικολάκη, Γενική Διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνει: «Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής μας προσφέρει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποτελεί  ένα σημαντικό εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης συνεργατών με αυξημένα προσόντα προς όφελος των παιδιών μας. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής,  ανταμείβουμε καλύτερα τα στελέχη μας στο δύσκολο έργο της παιδικής προστασίας».

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ρομπέρ Γκοσί, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο αναδιάρθρωσης της Κιβωτού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα της διοίκησης και να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλους τους εργαζόμενους της. Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας, αλλά και προνόμιο, να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»