Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Η ERGO, Insurance Partner στον 10ο επετειακό αγώνα του Ladies Run

Η ERGO Ασφαλιστική, αρωγός του δρομικού κινήματος, υποστήριξε ως χορηγός το 10ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες.

Στη φετινή επετειακή διοργάνωση περισσότερες από 1.000 γυναίκες έτρεξαν με την ασφάλεια της ERGO σε έναν αγώνα γεμάτο δύναμη, στυλ και κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα προσέφερε στις δρομείς την τσάντα του αγώνα για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων, ενώ στους εθελοντές/εθελόντριες μπλούζα και  αντιανεμικό για την προστασία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της εταιρείας.  Η επίσημη ομάδα εμψυχωτών της ERGO παρατάχθηκε κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα για να ενθαρρύνει τις συμμετέχουσες να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό.

Στηρίζοντας ενεργά το θεσμό, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της εταιρείας. Όλες μαζί βίωσαν μια μοναδική δρομική εμπειρία και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής προσφοράς στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Στο τέλος έφτασε η στιγμή των απονομών. Ο διοργανωτής βράβευσε την ERGO Ασφαλιστική με Τιμητική Διάκριση ως την πιο πιστή χορηγό της και για τη στήριξή της στον αγώνα από την ίδρυση του θεσμού.

Η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας και δήλωσε σχετικά: «η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει εδώ και χρόνια το δρομικό κίνημα προβάλλοντας παράλληλα το οικουμενικό μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευσή μας αυτή. Πιστέψαμε και αγκαλιάσαμε αυτόν τον αγώνα από την πρώτη του διοργάνωση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις δρομείς και στα μέλη της δικής μας ERGO Running Team, που με εφόδιο τη θετική ενέργεια και το χαμόγελό τους έτρεξαν για καλό σκοπό.
Στηρίζουμε διαχρονικά το Ladies Run και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί».

Διαβάστε Ακόμα

acronis day 2023

Acronis Day 2023 – Protecting the Digital World

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023. Κατά τη