Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Η :Dribe έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα

Δημοσίευση: 09/04/2024

Η :Dribe, η καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα της κινητικότητας.

Για πρώτη φορά έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε το ιδανικό όχημα για κάθε περίσταση και ανάγκη, όπως και όποτε θέλουμε, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

Το μέλλον της μετακίνησης προσαρμόζεται στην καθημερινότητα μας, με μία καινοτόμα εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία, με πρόσβαση σε οχήματα της επιλογής μας για κάθε περίσταση, 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση.

Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe, είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οδηγών για ευελιξία και ελευθερία επιλογών.

Κάνοντας εγγραφή δωρεάν στη :Dribe, έχετε την ελευθερία να ενεργοποιήσετε συνδρομή χωρίς χρονικούς περιορισμούς και να μισθώσετε το όχημα της επιλογής σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο.

Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό σας τηλέφωνο.

Ακόμη, αλλάζετε οχήματα ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες μας, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

Επιπλέον, έχετε την ελευθερία επιλογής από μια τεράστια γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar.

Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Kosmocar και είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία της χώρας μας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»