Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Η Coface Ελλάδος και Κύπρου Πλατινένιος Χορηγός στο 2ο Credit Risk Management Forum

Δημοσίευση: 02/06/2022
coface

Η Coface Ελλάδος & Kύπρου συμμετέχει ως Πλατινένιος Χορηγός στο 2ο Credit Risk Management Forum που θα λάβει χώρα στο Hilton Λευκωσίας, στις 7 Ιουνίου 2022, δηλώνοντας έτσι έμπρακτα την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην Κυπριακή αγορά και την αμέριστη υποστήριξή της στους Κύπριους Επιχειρηματίες.

Σε μια εποχή αυξημένης αβεβαιότητας και απρόβλεπτων εξελίξεων, η επισήμανση, αξιολόγηση και μεθοδευμένη αντιμετώπιση των κινδύνων κάθε τύπου -από τα χρηματοπιστωτικά ή νομικά ζητήματα, μέχρι τις παρωχημένες επιχειρηματικές αποφάσεις ή και τις φυσικές καταστροφές- αποτελεί μία πρόκληση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κρίσιμο χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης είναι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου της: όσο καλύτερη και πληρέστερη είναι η διαδικασία, τόσο περισσότερο θεμελιώνεται η προοπτική ευημερίας της και η διατήρηση των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων.

H Coface Ελλάδος & Kύπρου ως ηγέτιδα εταιρεία στην ασφάλιση και διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου θα συμμετέχει στο συνέδριο προκειμένου να σταθεί συνδιαμορφωτής της εξέλιξης του επιχειρείν της νέας εποχής.

https://www.imhbusiness.com/events/credit-risk-management-forum/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»