Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2022

Δημοσίευση: 19/10/2022

Η  Carglass® Ελλάδος συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό και φιλανθρωπικό challenge της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®. Το event πραγματοποιήθηκε 17-24 Σεπτεμβρίου, με φυσική παρουσία στο Dorney Lake του Λονδίνου, αλλά και διαδικτυακά, με τη χρήση της εφαρμογής AtlasGo.

Το Spirit of Belron® Challenge αποτελεί διοργάνωση-θεσμό για τον όμιλο και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun. Φέτος, η πρόκληση των συμμετεχόντων ήταν να περπατήσουν, να τρέξουν, να κολυμπήσουν ή να διανύσουν με ποδήλατο απόσταση ίση με τον γύρο του κόσμου, δηλαδή 40,075 χλμ, όσες περισσότερες φορές μπορούν, σε διάστημα 8 ημερών. Για ακόμη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνεργάτες του ομίλου Belron® παγκοσμίως σημείωσαν νέο χιλιομετρικό ρεκόρ, αφού διένυσαν 184.751 χιλιόμετρα, που ισοδυναμεί με περισσότερες από 4,5 φορές τον γύρο της γης.

Στη φετινή διοργάνωση, οι σχεδόν 10,000 συμμετέχοντες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2,209,248€, για την ενίσχυση του Afrika Tikkun, το οποίο πραγματοποιεί αναπτυξιακά προγράμματα για ευάλωτα παιδιά στη Νότια Αφρική. Την ελληνική ομάδα εκπροσώπησαν 65 συμμετέχοντες.

Ο βασικός σκοπός του Spirit of Belron® Challenge είναι να συνδυάσει την Κοινωνική Ευθύνη και την Συνεισφορά με την φυσική δραστηριότητα. Η Carglass® Ελλάδος δεσμεύεται να συνεχίζει να υποστηρίζει δράσεις που προάγουν την φιλανθρωπία και την ανταποδοτικότητα στην κοινωνία και το περιβάλλον, με αίσθημα ευθύνης και πραγματικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»