Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Η Aviva κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις της δεκαετίας το πρώτο τρίμηνο του 2021

Δημοσίευση: 27/05/2021
Η Aviva παρουσίασε τις υψηλότερες ασφαλιστικές πωλήσεις της δεκαετίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, καθώς οι ροές αποταμιεύσεων και συνταξιοδότησης κατέγραψαν νέο ρεκόρ.

Η Aviva παρουσίασε τις υψηλότερες ασφαλιστικές πωλήσεις της δεκαετίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, καθώς οι ροές αποταμιεύσεων και συνταξιοδότησης κατέγραψαν νέο ρεκόρ.

Ο ασφαλιστικός γίγαντας δήλωσε ότι τα μεικτά ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 4%, φτάνοντας τα £ 2 δισ., ενώ το βασικό λειτουργικό κεφάλαιο υποχώρησε στο 90,6%.

Οι πωλήσεις των ΜμΕ αυξήθηκαν κατά 10%, δεδομένου ότι αυξήθηκαν οι όγκοι τόσο στη μέση αγορά, όσο και στην ψηφιακή.

Οι καθαρές ροές στο τμήμα αποταμίευσης και συνταξιοδότησης αυξήθηκαν κατά 31% με την εταιρία FTSE να δηλώνει ότι η Aviva Investors είχε βελτιώσει τις ροές και τις επενδυτικές επιδόσεις αυτό το τρίμηνο.

Οι πωλήσεις στο χώρο εργασίας της αυξήθηκαν 22%, καθοδηγούμενες από νέα μέλη του προγράμματος αγγίζοντας τα 3,9 εκατομμύρια αυτή την περίοδο. Στην πλατφόρμα της, οι πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 26% λόγω της βελτιωμένης εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα ψηφιακά κανάλια διανομής και της αυξημένης ζήτησης.

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τους Aviva Investors», δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος της Amanda Blanc.

«Η θετική μας εμπορική απόδοση το πρώτο τρίμηνο του 2021 ενισχύει την εμπιστοσύνη μας στους στόχους που ανακοινώσαμε νωρίτερα το έτος. Ωστόσο, παραμένουμε έντονα επικεντρωμένοι στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης, αναγνωρίζοντας ότι έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, για να προσφέρουμε ισχυρότερες αποδόσεις για τους μετόχους μας », πρόσθεσε.

Η Aviva δήλωσε ότι αναμένει να συνεχίσει η δυναμική των αποταμιεύσεων και της συνταξιοδότησης, δεδομένου ότι ο αγωγός μαζικής προσόδου παραμένει ισχυρός.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»