Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η Affidea τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών

Δημοσίευση: 21/05/2024

Η διεθνώς βραβευμένη κλινική αριστεία με πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις σε κάθε ειδικότητα, καθώς και η εκτενής γεωγραφική διασπορά καθιστούν τον Όμιλο Affidea τον προτιμώμενο πάροχο υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών και ιατρικών ιδρυμάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Affidea, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία της με την φαρμακευτική βιομηχανία, συμμετέχει σε περισσότερες από 400 καινοτόμες φαρμακευτικές κλινικές δοκιμές σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες παρουσίας.

Στην Ελλάδα, το Τμήμα Κλινικών Μελετών δραστηριοποιείται από το 2014, ενώ αυτήν την στιγμή διαχειρίζεται δεκάδες ενεργές κλινικές μελέτες. Οι περιοχές στις οποίες συνεισφέρει με την κλινική της έρευνα περιλαμβάνουν ενδεικτικά τη νόσο Alzheimer, το μελάνωμα, το λέμφωμα Non-Hodgkin, το πολλαπλούν μυέλωμα, το λέμφωμα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τη σπονδυλοαρθρίτιδα και τους καρκίνους μαστού, προστάτη, πνευμόνων και παχέος εντέρου.

Στην Affidea, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασθενών. Προσφέρουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, την κλινική μας αριστεία και τους καταξιωμένους ιατρούς μας, ώστε να συνδράμουμε τους ερευνητές να αναπτύξουν πιο εξατομικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα. Παράλληλα συμπράττουμε με τα διαπιστευμένα ιατρικά κέντρα μας για συμμετοχή σε κλινικές δοκιμές, με στόχο να σώσουμε περισσότερες ζωές στο μέλλον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»