Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Howden Hellas: Xορηγός της ασφάλισης του νέου Range Rover

Δημοσίευση: 12/07/2022

Η ασφάλιση του νέου πολυτελούς SUV της Range Rover, καθώς και της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για το επίσημο λανσάρισμά του, πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Howden Hellas, του μεγαλύτερου διεθνούς μεσίτη επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Το πιο ελκυστικό, τεχνολογικά προηγμένο και δυναμικό Range Rover Sport 3ης γενιάς που κατασκευάστηκε ποτέ, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας την Τετάρτη 06/07 από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ, την εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover και συγκλόνισε με την επιβλητικότητα και τον μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτήρα του.

Howden Hellas: Xορηγός της ασφάλισης του νέου Range Rover

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά στην Ελλάδα και από τους πρώτους σε ολόκληρο τον κόσμο το εμβληματικό μοντέλο της Land Rover, που επαναπροσδιορίζει την έννοια της σπορ πολυτέλειας, συνδυάζοντας αβίαστα τη δυναμική και ενστικτώδη απόδοση στο δρόμο με τη χαρακτηριστική ποιότητα και την προηγμένη, αλλά πάντα εκλεπτυσμένη σχεδίαση και άνεση ενός Range Rover.

Το Νέο Range Rover Sport αποκαλύφθηκε σταδιακά μέσα από ένα χορογραφημένο δρώμενο σε έναν συνδυασμό εντυπωσιακών σκηνικών και εντυπωσιακού performance ήχου και φωτισμού. Ο τρόπος της αποκάλυψής του μετέφερε τους προσκεκλημένους στο κλίμα της παγκόσμιας πρεμιέρας του εμβληματικού μοντέλου, όταν τον περασμένο Μάιο «κατέκτησε» έναν πλημμυρισμένο υπερχειλιστή φράγματος στην Ισλανδία. Τη μοναδική αυτή εκδήλωση συντόνισε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»