Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Δημοσίευση: 27/01/2023
Howden, TCI SPECIALTY
Στη φωτό (από αριστερά): Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Γιάννης Νάστος, Κωνσταντίνα Καπετανάκη και Αλέξανδρος Παλάσκας.

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden HellasΟ μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω της εξαγοράς του χαρτοφυλακίου της TCI Specialty.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η στρατηγικής σημασίας ενοποίηση των  εργασιών της εταιρίας διαμεσολάβησης ΤCI Specialty Insurance Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με τη Howden Ελλάδας. Η απόφαση αυτή ενισχύει την ταχύρρυθμη ανάπτυξη των εργασιών και αυξάνει σημαντικά το μερίδιο αγοράς της Ηowden στη Βόρειο Ελλάδα.

Με την ένταξη των Γιάννη Νάστου και Αλέξανδρου Παλάσκα στο δυναμικό της Howden Hellas, η εταιρία ενδυναμώνει την ομάδα του γραφείου Θεσσαλονίκης με δύο εξειδικευμένους στον Κλάδο Πιστώσεων – Εγγυήσεων επαγγελματίες διαμεσολαβητές, οι οποίοι διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών και ισχυρούς δεσμούς με την επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της επίσημης ολοκλήρωσης των συμφωνιών συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Παλάσκας είπε μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία με έναν οργανισμό που γνωρίζει πολύ καλά την τοπική αγορά, αλλά συγχρόνως διαθέτει πρόσβαση στην τεχνογνωσία και στις υπηρεσίες των κορυφαίων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών σε διεθνές επίπεδο, μας δίνει τη δυνατότητα, όχι απλώς να διευρύνουμε τον κύκλο των εργασιών μας, αλλά να έχουμε απεριόριστη υποστήριξη ώστε να παρέχουμε στους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται κορυφαίες ασφαλιστικές υπηρεσίες».

Ο Γιάννης Νάστος, επικεφαλής της TCI Specialty, δήλωσε: «Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και η προτεραιότητα που παραδοσιακά δίνουμε στην ποιοτική και διαπροσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτέλεσε τη κινητήριο δύναμη για τη συνεργασία με τη Howden Ηellas. Η συνένωση των δυνάμεών μας με τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό broker της αγοράς, αποδεικνύει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες τις καλύτερες δυνατές λύσεις της τοπικής, αλλά και των διεθνών αγορών».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, τόνισε: «Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της 5ης κατά σειρά στρατηγικής συμμαχίας μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω δύο ακόμη έμπειρους και αξιόλογους συνεργάτες στη μεγάλη οικογένεια της Howden Hellas και συγκεκριμένα στο δυναμικό γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεσή τους όχι μόνον καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, αλλά και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το risk management, το advisory και το due diligence και βεβαίως τη νευραλγική για την οικονομική υγεία του επιχειρείν διαχείριση αποζημιώσεων. Σε όλους τους παραπάνω τομείς επενδύουμε συνεχώς και θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το δυναμικό μας με ταλαντούχους ανθρώπους της αγοράς, δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με τους πιο ικανούς επαγγελματίες της διαμεσολάβησης».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»