Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Η συνεργασία της Start Up Hoolie Foundation με την Kορεάτικη TTCARE φέρνει την…Pet AI στην Ευρώπη!

Δημοσίευση: 17/11/2023
Hoolie Foundation, AI app

Η Hoolie Foundation ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της ΤΤcare για την Ελλάδα και την Κύπρο!

Η Hoolie συνεργάζεται με την κορεατική εταιρεία και φέρνουν στην ευρωπαϊκή αγορά για πρώτη φορά μια τεχνολογική καινοτομία Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία δίνει τη δυνατότητα, εύκολα και άμεσα στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, από την άνεση του σπιτιού τους να έχουν μια πρώτη εικόνα της κατάστασης της υγείας του τετράποδου φίλου τους.

Η συνεργασία της Start Up Hoolie Foundation με την Kορεάτικη TTCARE φέρνει την...Pet AI στην Ευρώπη!

Το πρωτοποριακό app TTcare μπορεί με μια μόνο φωτογραφία, ή ένα βίντεο να ανιχνεύσει τις παθήσεις που μπορεί να έχουν οι γάτες, ή οι σκύλοι. Η τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής αναλύει φωτογραφίες και βίντεο, σκύλων και γατών και μπορεί να κάνει διάγνωση για προβλήματα όπως παθήσεις στα μάτια, το
δέρμα και τις αρθρώσεις.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής μάθησης, τα οποία έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα φωτογραφιών με ακρίβεια πάνω από 90%. Το app αναλύει την φωτογραφία, ή το βίντεο και προτείνει συμβουλές για προληπτική φροντίδα, ή παροτρύνει για αναζήτηση ιατρικής βοήθειας. To App συνδέεται με το Web site της Hoolie, www.petinsurance.gr

Επίσης, περιλαμβάνει πληροφορίες για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και κτηνιατρικές συμβουλές για τη διαχείριση συμπτωμάτων. Ο αλγόριθμος μπορεί να αναγνωρίσει τα συμπτώματα και να προτείνει λύσεις βασισμένες σε κλινικά δεδομένα. Παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές για τη θεραπεία και τη διαχείριση του ζώου, καθώς επίσης και τις συνταγές για τα φάρμακα και τη διατροφή.

Η συνεργασία της Start Up Hoolie Foundation με την Kορεάτικη TTCARE φέρνει την...Pet AI στην Ευρώπη!

Τέλος, δίνει την δυνατότητα καταγραφής της υγείας, του βάρους, της διατροφής και των ημερομηνιών εμβολιασμού του κατοικίδιου, δημιουργώντας έτσι έναν Νέο ορίζοντα στη διαχείριση της Υγείας των αγαπημένων τετράποδων φίλων μας. Η εφαρμογή αυτή έρχεται να καλύψει ανάγκες από ασφαλιστικές εταιρίες στο Pet Insurance.

Στις αρχές του χρόνου αναμένεται η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Φινλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία και Ρουμανία μέσω της Hoolie Foundation. Ήδη από το καλοκαίρι η Pet AI έχει υιοθετηθεί από μεγάλη ασφαλιστική εταιρία στην Αμερική και αντίστοιχα στην Ιαπωνία.

Είστε έτοιμοι η τεχνητή νοημοσύνη να φέρει την επανάσταση στη φροντίδα των κατοικιδίων;

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»