Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

H SENATUS ανακηρύχτηκε «BEST INTERNAL ORGANIZATION» στα “ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022”

Δημοσίευση: 04/02/2022

Τα “ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE” αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στην Ελλάδα.  Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Την εκδήλωση χαιρέτισε με την ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το Franchising διατηρεί τα σκήπτρα της πλέον δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα καθίσταται ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας.

Η SENATUS σ΄ αυτή τη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων Aλυσίδων Franchise στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνει τα καταστήματα του Δικτύουpropertymarket.gr και της «SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» ως ενιαία διαχείριση των εταιρειών. Εξετάστηκαν και Αξιολογήθηκαν όλες οι Διαδικασίες, οι Οργανωτικές Δομές, η αξιοποίηση σύγχρονων Εργαλείων Management στη Διοίκηση, η Λειτουργία και η Υποστήριξη των Δικτύων Franchise στο σύνολο τους και η SENATUS ανάμεσα στις κορυφαίες Αλυσίδες Franchise στην Ελλάδα, ανακηρύχτηκε «BEST INTERNAL ORGANIZATION». Το Βραβείο στη λαμπρή αυτή τελετή για την SENATUS παρέλαβε με μεγάλη τιμή ο Κωνσταντίνος Σαρρής – Τζαμτζής, Σύμβουλος Διοίκησης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης «Φέτος, κατά την 14η διοργάνωσή τους, τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ανέδειξαν τους κορυφαίους του franchising, σε μια λαμπερή γιορτή «για την Ελλάδα που αναπτύσσεται»! Επιβραβεύθηκαν οι πλέον αξιόλογες επιδόσεις και προβλήθηκαν οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες και καινοτομίες των πρωταγωνιστών του κλάδου, φανερώνοντας τη δύναμη του Franchising. Σας συγχαίρουμε θερμότατα για το επιχειρηματικό σθένος σας, με δέσμευση για συνεχείς επενδύσεις και καθολική υποστήριξη των franchisees σας, που οδηγεί στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων και σε νέες θέσεις εργασίας».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»