Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

H Saint-Gobain Autover Hellas πιστοποιήθηκε με ISO 14001:2015

Δημοσίευση: 10/11/2022

Τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ISO 14001:2015 έλαβε πρόσφατα η Saint-Gobain Autover Hellas, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα SWISS APPROVAL (μέλους της SWISS APPROVAL INTERNATIONAL), επιβεβαιώνοντας την ισχυρή της δέσμευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου εργασιακού κόσμου, μέσα από τη βελτίωση των εταιρικών επιδόσεών της σε ζητήματα περιβάλλοντος.H Saint-Gobain Autover Hellas πιστοποιήθηκε με ISO 14001:2015

Πρόκειται για το διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα αποτελεσματικό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης (Environmental Management System – EMS).

Αποτελείται από ένα σύνολο αρχών που έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγήσει τους οργανισμούς προς την ενίσχυση της περιβαλλοντικής τους βιωσιμότητας.

Η πιστοποίηση καταδεικνύει ότι μια εταιρεία εφαρμόζει επιτυχώς ένα αποτελεσματικό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, για να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών της.

Μεταξύ άλλων, το πρότυπο ISO 14001 επιτρέπει σε έναν οργανισμό να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της λειτουργίας του, να ενσωματώσει ζητήματα περιβάλλοντος στην επιχειρησιακή διαχείριση, να ενισχύσει τη συμμετοχή της διοίκησης και την ενεργή δέσμευση των εργαζομένων και να βελτιώσει την εταιρική του αξιοπιστία.

Υπενθυμίζεται ότι στη Saint-Gobain, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητές μας, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας συμμετέχουν από κοινού στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»