Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026

H NP Ασφαλιστική στους “Υποστηρικτές” της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11/11/2024

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aelfc.gr η ΠΑΕ ΑΕΛ  ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στους “Υποστηρικτές” της για την τρέχουσα επετειακή σεζόν της ασφαλιστικής εταιρίας “NP“ αναφέροντας και τα παρακάτω:

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική συνεργασία που αποδεικνύει την αναγνώριση της προσπάθειας πανελλαδικά και την συνεχή ενδυνάμωση του brand name ΑΕΛ και σε επίπεδο χορηγών που την πλαισιώνουν.

Εκ μέρους της “NP” εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή κι ευχαρίστησή μας στην “NP Ασφαλιστική” να μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από τη χορηγία μας θέλουμε έμπρακτα να σταθούμε δίπλα στην ΑΕΛ και στους αξιόλογους αθλητές της καθώς και να στηρίξουμε τις αξίες του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα.

Ευχόμαστε μια επιτυχημένη και δημιουργική σεζόν!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»