Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

H KPMG στην Ελλάδα αναδείχθηκε ως “Best Tax Advisory of the Year”

Διεθνής Διάκριση M&A Today Global Awards 2022

KPMG στην Ελλάδα απέσπασε μία σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς ανακηρύχτηκε Best Tax Advisory of the Year 2022 στα M&A Today Global Awards.

Τα M&A Today Awards είναι τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα βραβείων στον κόσμο, λαμβάνοντας ψήφους από περισσότερες από 163 χώρες παγκοσμίως. Τα βραβεία αναγνωρίζουν την αφοσίωση στην αριστεία σε παγκόσμια βάση.

Η Γεωργία Σταματέλου, Partner, Head of Tax and Legal της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσής μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. H KPMG ανταποκρίνεται στις περίπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών με υπηρεσίες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια ενός επιχειρηματικού τομέα, καθώς και τα εθνικά σύνορα σε συνεργασία με άλλες εταιρείες μέλη του διεθνούς δικτύου της KPMG International».

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά