Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

H Hoolie Foundation συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ – Μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς διαμεσολαβητών και καταναλωτών για την ασφάλιση κατοικιδίων

Δημοσίευση: 12/09/2022
Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, CEO Hoolie Foundation
Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, CEO Hoolie Foundation

Το Pet Insurance αποτελεί μια νέα τάση που πρόσφατα έφτασε στην χώρα μας μέσα από τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα της Hoolie Foundation, της 1ης Animal Friendly εταιρίας στην Ελλάδα!

Αυτό που ξεχωρίζει τα προγράμματα της Hoolie Foundation είναι το γεγονός ότι είναι σχεδιασμένα από “γονείς” κατοικιδίων για “γονείς” κατοικιδίων, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών που καλύπτουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Φέτος η Hoolie συμμετέχει για πρώτη φορά στην 86η ΔΕΘ και θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης στο Περίπτερο 2, Stand 2!

Ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον για τα προγράμματα της Hoolie Foundation είναι μέγαλο τόσο από πλευράς των επαγγελματιών, όσο και από τους επισκέπτες της ΔΕΘ, πολύ εκ των οποίων μάλιστα συνοδεύονται και από τους τετράποδους φίλους τους!

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανάρτησή της στα social media:

“Στο περίπτερό μας, θα βρίσκονται ειδικευμένοι εκπρόσωποι της Hoolie, ικανοί να σας κατευθύνουν και να σας λύσουν ό,τι απορία σας απασχολεί, με κύριο καθοδηγητή τον αγαπημένο μας Χαμουργιωτάκη Γιώργο, που δηλώνουμε περήφανοι που θα μας εκπροσωπήσει.”

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»