Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

H ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. διακρίθηκε στα Cloud Computing Awards για την υλοποίηση του ψηφιακού εργαλείου Business 2 Client, My Account

H τεχνολογική κουλτούρα της Απόλλων αποτελεί τη Phygital βάση πάνω στην οποία η Εταιρεία εξελίσσει τη λειτουργία της και τη σχέση της με το δίκτυό της την τελευταία πενταετία προσφέροντας στους Πελάτες και Συνεργάτες της,  «Ξεχωριστή Εμπειρία», μέσα από αποτελεσματικές και καινοτόμες εφαρμογές. Σε αυτήν τη λογική και μέσα από τη χρήση της Cloud πλατφόρμας HERMES από την PKData & το Infodromio Software, προχώρησε στην υλοποίηση του καινοτόμου εργαλείου  Business 2 Client, MyAccount  για το οποίο  απέσπασε SILVER βραβείο στην κατηγορία Cloud Insurance Project, στα Cloud Computing Awards 2021 της Boussias Communications.

Σκοπός  την εν λόγω πλατφόρμας είναι αφενός να παράσχει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες να δημιουργήσουν την ψηφιακή τους εικόνα δωρεάν και τη χρήση ενός έξτρα καναλιού διανομής των υπηρεσιών τους μέσα από εργαλεία που είναι ευθυγραμμισμένα με το ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Στόχος της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. είναι να στηρίζει τους Συνεργάτες / Πελάτες (επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες), μέσω ενός Phygital μοντέλου παρέχοντας την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό́ τρόπο στο νέο VUCA περιβάλλον (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) που κινείται σήμερα.

Στη σχετική δήλωση που έκανε η κ. Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. «μέσω των ψηφιακών εργαλείων στα οποία η Εταιρεία επενδύει στρατηγικά για τους συνεργάτες της έχει δημιουργήσει ένα phygital σύστημα που βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα στις ασφαλιστικές εργασίες. Έχουμε δομήσει ένα εξαιρετικά αποδοτικό μοντέλο, το οποίο στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό μέσα από την εξατομικευμένη για εμάς πλατφόρμα Hermes».

Διαβάστε Ακόμα

acronis day 2023

Acronis Day 2023 – Protecting the Digital World

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023. Κατά τη