Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

H Allianz Trade στην Ελλάδα στην 1η θέση στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2024

Δημοσίευση: 30/03/2024

H Allianz Trade, o κορυφαίος πάροχος Ασφάλισης Πιστώσεων και Εγγυήσεων, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2024, σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Bάσει της αξιολόγησης, η Allianz Trade στην Ελλάδα κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία με 50-250 εργαζόμενους.

Η διάκριση αυτή βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της Εταιρίας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Με παρoυσία σε 52 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό από 83 εθνικότητες, το 53% των εργαζομένων της Allianz Trade είναι γυναίκες. Από αυτές, ποσοστό 41% βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης (managers).  Τα ποσοστά στην Ελλάδα ανεβαίνουν στο 62% και 46% αντίστοιχα. Δέσμευση της Eταιρίας είναι η ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων, προσφέροντας στους εργαζομένους της ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών ανάπτυξης.

«Στην Allianz Trade, η εργασιακή κουλτούρα αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας. Ως μέλος του Ομίλου Allianz, αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα σε όλους τους τομείς, ενώ προάγουμε ενεργά τη συμπερίληψη, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους μας να επιτύχουν, χωρίς καμία διάκριση. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον αλληλοκατανόησης και στοχεύουμε στη συμμετοχή περισσότερων γυναικών και μονογονέων σε θέσεις ευθύνης, παρέχοντας διευκολύνσεις όπως το ευέλικτο μοντέλο εργασίας, βρεφονηπιακό επίδομα, χορήγηση μειωμένου ωραρίου εργασίας και επιπλέον ημέρες αδείας, με βάση τις ανάγκες του γονέα.» τόνισε η Τερέζα Σκαρλάτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Trade στην Ελλάδα.

Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς των εγγυήσεων, της είσπραξης απαιτήσεων, της εμπορικής πίστωσης και του πολιτικού κινδύνου. Το ιδιόκτητο δίκτυο πληροφοριών μας αναλύει καθημερινά τις αλλαγές στην οικονομική κατάσταση περισσότερων από 80 εκατομμυρίων επιχειρήσεων. Παρέχουμε στις ασφαλισμένες εταιρείες τη γνώση και την εμπιστοσύνη ώστε να συναλλάσσονται και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, μέσα από τη διασφάλιση των εισπράξεών τους. Αποζημιώνουμε τις ασφαλισμένες εταιρείες σε περίπτωση μη είσπραξης των εμπορικών τους απαιτήσεων, αλλά, ακόμη πιο σημαντικό, τις βοηθάμε να προλάβουν και εξαρχής τις επισφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, όταν συμβεί το απροσδόκητο, η πιστοληπτική μας αξιολόγηση AA εγγυάται τους πόρους, με την υποστήριξη της Allianz, για να παρέχουμε αποζημίωση για την εξασφάλιση των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε allianz-trade.gr

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»