Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Η Guy Carpenter εξαγοράζει την Re Solutions | Η Guy Carpenter Israel γίνεται ο Νο.1 μεσίτης αντασφάλισης στο Ισραήλ

Δημοσίευση: 07/06/2023
Guy Carpenter, Re Solutions

Η Guy Carpenter, η παγκόσμια επιχείρηση – ειδικός σε θέματα ανάλυσης κινδύνου της Marsh McLennan, ανακοίνωσε την εξαγορά της Re Sοlutions, της κορυφαίας ανεξάρτητης εταιρείας αντασφάλισης στο Ισραήλ. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο τρίμηνο, αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση.

Η Re Sοlutions ιδρύθηκε το 2010, με προσφορές αντασφάλισης που διανέμονται από μια ομάδα ειδικών με έδρα το γραφείο της στο Bnei Brak. Από το 2011, η ομάδα της Re Sοlutions αποτέλεσε τον αντιπρόσωπο μεσίτη της Guy Carpenter στο Ισραήλ, καθιστώντας τη συναλλαγή μια ισχυρή εξέλιξη μεταξύ της σχέσης των δύο εταιρειών.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας όπου ουσιαστικά απορροφάται η Re Sοlutions, η συνδυασμένη επιχείρηση θα είναι ο κορυφαίος μεσίτης αντασφάλισης στη χώρα. Επίσης, θα διαθέσει μια πλατφόρμα για την Guy Carpenter ώστε να παρέχει την πλήρη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνογνωσίας της στο insurtech στην ισραηλινή αγορά, η οποία θεωρείται ένα από τα κορυφαία κέντρα insurtech και fintech παγκοσμίως.

Μέρος της συμφωνίας αποτελεί η μετάβαση του τρέχοντος  CEO της Re Sοlutions, Asaf Grinstein,  ως CEO της Guy Carpenter Israel. Ο Grinstein θα αναφέρεται στην Dorothée Mélis-Moutafis, ενδιάμεση CEO της Guy Carpenter Europe, ενώ όλοι οι συνάδελφοι κάτω από την επωνυμία Re Sοlutions θα ενταχθούν στη νεοσυσταθείσα ομάδα. Ο Grinstein θα διευθύνει όλη την επιχείρηση αντασφάλισης στο Ισραήλ, καθώς επίσης θα συνεργάζεται και με άλλες επιχειρήσεις της Marsh McLennan, συμπεριλαμβανομένων της Marsh Israel, Mercer και Oliver Wyman.

Ο Dean Klisura, Πρόεδρος και CEO της Guy Carpenter, δήλωσε ότι η συναλλαγή παρέχει στην εταιρεία μια ισχυρή πλατφόρμα στο Ισραήλ για να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»