Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Groupama Ασφαλιστική: Η Κάτια Χουρμούζη επικεφαλής στη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου

Δημοσίευση: 16/01/2024
Groupama Ασφαλιστική

Με μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της, στη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Groupama Ασφαλιστική, αποχαιρετώντας τον κ. Δημήτρη Διβανή και καλωσορίζοντας την κα Κάτια Χουρμούζη, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της ως επικεφαλής του Τομέα την 1η Ιανουαρίου 2024.

Η Groupama Aσφαλιστική θα ήθελε να εκφράσει εγκάρδιες ευχαριστίες στον κ. Διβανή για την πολυετή συνεισφορά του στην εταιρεία, την οποία υπηρέτησε με εξαίρετο ήθος και ειλικρινή αφοσίωση για 42 συναπτά έτη, συνιστώντας καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την επιτυχία του Τομέα.

H κα Χουρμούζη, χάρη στη μεγάλη και πολυσχιδή εμπειρία της στις υπηρεσίες του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και στις επαγγελματικές της δεξιότητες, προστίθεται στο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής με σκοπό να συμβάλει έμπρακτα στη συνέχιση της ανοδικής πορείας την οποία σταθερά έχει χαράξει η εταιρεία.

Η Groupama Aσφαλιστική ενισχύει συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της, παραμένοντας πιστή στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»