Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Γιώργος Σοφός: Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την εργασιακή καθημερινότητα των συνεργατών μας συστήνοντας νέα προγράμματα και προωθώντας την διαρκή εκπαίδευση

Δημοσίευση: 11/04/2023
Sofos Insurance Agency, Γιώργος Σοφός

Σε νέα τεχνολογικά προγράμματα επενδύει η Sofos Insurance Agency με στόχο την ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών – ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της, όπως αναφέρει ο κ Γιώργος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης της Sofοs Insurance Agency, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του insurance forum.gr και την Σωτηρία Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια  του 35th Thessaloniki Insurance Conference. 

Η Sofos Insurance Agency είναι ένα ασφαλιστικό γραφείο με ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ασφαλιστικό πρακτορείο, διαρκώς αναπτυσσόμενο και συμβατό με την σύγχρονη πραγματικότητα του ασφαλιστικού κλάδου.

Η Sofos φροντίζει ώστε να εισάγει καινοτομίες στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, τόσο για την ομαλή ροή των εργασιών τους όσο και για την διευκόλυνση και παροχή κινήτρων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, συνεργάτες της.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο κ. Γιώργος Σοφός, το τελευταίο διάστημα η Sofos έχει παρουσιάσει 4 νέα προγράμματα, τα οποία κυρίως αφορούν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των συνεργατών της.

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε λανσάρει 4 συγκεκριμένα κυκλώματα που αφορούν κυρίως την εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών μας, όπως επίσης και την μείωση της γραφειοκρατίας της καθημερινότητάς τους προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουνε να κάνουμε πιο εύκολα την δουλειά τους, την πώληση των ασφαλιστικών προϊόντων».

Συγκεκριμένα, τα κυκλώματα αυτά σχετίζονται με την κανονιστική συμμόρφωση, καθώς και με την ροή των εισπράξεων των ασφαλίστρων.

Σημαντικός παράγοντας στην ανέλιξη της Sofos αποτελεί η διαρκής εκπαίδευση των συνεργατών της, ιδιαιτέρως στα πλαίσια της σύγχρονης ανταγωνιστικής εποχής που βιώνουμε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σοφός αναφέρει:

«Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πρέπει διαρκώς να μεριμνούν για την εκπαίδευσή τους στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και η Sofos έχει κάνει μεγάλα βήματα για αυτό στην ασφαλιστική αγορά».

«Μέσα στα νέα αυτά προγράμματα που έχουμε εισάγει, έχουμε δημιουργήσει και ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης, κάτι που θεωρούμε στην εταιρεία μας ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πάει την αγορά λίγο πιο κάτω».

«Έχουμε επενδύσει πάρα πολύ χρόνο , κόπο και κεφάλαιο για να μπορέσει ο συνεργάτης μας να βρει τρόπο αλλά και εύκολη δίοδο προς την εκπαίδευση».

Πλέον, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η διαρκής εκπαίδευση προκειμένου να ανταποκριθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στους ραγδαίους ρυθμούς των γεγονότων της επικαιρότητας και να συμβαδίσουν με ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο.

«Η εκπαίδευση πάντα ήταν ένα θέμα επίκαιρο σε όλες τις αγορές αλλά θεωρώ πως σε αυτή την περίπτωση πλέον έτσι πως έχει κυλήσει η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, η εκπαίδευση είναι ένα σημαντικότατο κομμάτι προκειμένου να εξελιχθεί κάποιος και να λειτουργήσει επαγγελματικά», όπως επισημαίνει και ο κ. Σοφός.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Σοφού στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Επισκεφθείτε το κανάλι της Insurance Innovation στο YouTube και παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις του 35th Thessaloniki Insurance Conference πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»