Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Giant Stride: Η οργάνωση του IT ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη!

Δημοσίευση: 12/04/2023
Giant Stride

Με μεγάλη τιμή ανακοινώνουμε την Giant Stride ως μία εκ των Gold χορηγών του 1st Cyber Security Conference – το πρώτο συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια στη Β. Ελλάδα!

Η Giant Stride είναι μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών IT, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση του IT για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της έχουν βραβευτεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ διακρίνονται από καινοτόμες πρακτικές οργάνωσης και διαχείρισης. 

Η εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία της από το 2000 αντιλαμβανόμενη το κενό που υπήρχε στην αγορά κατά εύρεση του κατάλληλου ανθρώπου για την υποστήριξη του IT.

Σήμερα, με καινοτόμες και πλήρως αυτοματοποιημένες παρεμβάσεις αποτρέπονται τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα και κάθε δυσάρεστη έκπληξη.

Παράλληλα στοχεύει στην άμεση, ορθή και οργανωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της έτσι ώστε οι ίδιοι να “έχουν το κεφάλι τους ήσυχο”.

Με moto “βάλτε το IT σε τάξη, μια και καλή”, η Giant Stride υπόσχεται την ασφάλεια και την ορθή διαχείριση των IT δεδομένων των πελατών της, με στόχο την ασφαλή και κερδοφόρα ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Giant Stride, και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες: giantstride.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»