Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Για ακόμη μία χρονιά η KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY χορηγός της ART THESSALONIKI

Δημοσίευση: 21/05/2024

Η Karavias Underwriting Agency στηρίζει για ακόμα μία φορά εμπράκτως την Τέχνη και τον Πολιτισμό στη χώρα μας, χορηγώντας την Ασφαλιστική κάλυψη της «Art Thessaloniki», της έκθεσης έργων τέχνης που φιλοξενεί καλλιτέχνες και galleries από όλο τον κόσμο, και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα εικαστικά γεγονότα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Karavias Art Insurance, μετά από την επιτυχημένη εικαστική περσόνα του Γιώργου Καραβία ως ένας “άλλος” Dali, φέρνει στην Art Thessaloniki 2024 την ανανεωμένη εικόνα του ίδιου, η οποία αποπνέει χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση. Μέσα από την επινοητική ματιά του ζωγράφου Αχιλλέα Χρηστίδη και σαν καρέ από comics, αναδύεται μια νέα σουρεαλιστική περσόνα.

Η έκθεση καλύπτεται μέσω του εξειδικευμένου Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων συμβολαίου «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.

Το Κατά Παντός Κινδύνου ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας μας, πληθώρα εκθέσεων, συλλογές μουσείων, εταιρικές συλλογές, αίθουσες τεχνών και μεταφορές έργων τέχνης παγκοσμίως.

Η «Art Thessaloniki» θα ανοίξει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 23 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»