Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γεώργιος Πολίτης: Το νέο μέλος στο partnership της KPMG

Δημοσίευση: 14/09/2021

Ο Γεώργιος Πολίτης ενισχύει τις φορολογικές υπηρεσίες της εταιρείας

Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει και ενδυναμώνει το partnership στις Φορολογικές της υπηρεσίες εντάσσοντας ένα συνεταίρο (partner) στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γεώργιο Πολίτη, ο οποίος διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων στους κλάδους της Ενέργειας, του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, του Τουρισμού, της Εμπορίας Καυσίμων, της Ναυτιλίας, καθώς και σε Οργανισμούς του Δημοσίου. Κατά της διάρκεια της καριέρας του έχει ηγηθεί πολλών έργων ανάθεσης λογιστηρίων, μετασχηματισμού οικονομικών διευθύνσεων και φορολογικών τμημάτων, καθώς και έργων φορολογικής συμμόρφωσης, κάνοντας χρήση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων. Στην KPMG αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στο Φορολογικό Τμήμα.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να καλωσορίζουμε νέα στελέχη στην οικογένεια της KPMG. Σε μια συγκυρία στην οποία η χώρα μας προσανατολίζεται στην ανάπτυξη και είναι έτοιμη να υποδεχθεί την μετά-COVID εποχή, είμαι πεπεισμένος ότι ο Γιώργος με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του θα δώσει την προσωπική του σφραγίδα στις φορολογικές υπηρεσίες της εταιρείας μας προς όφελος των ανθρώπων μας και των πελατών μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο έργο του.»

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αθ. Σακάρογλου_ Δ/νων Σύμβουλος MALETSCHEK & PARTNER HELLAS – SAKAROGLOU A. & CO KG «Η ασφάλιση, πέρα από υποχρέωση, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφοδιαστική αλυσίδα»

Σε μια εποχή, όπου οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και καταστροφικές και με τον κλάδο των εμπορευματικών

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»