Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

GENERALI: Βελτιωμένη σειρά Home On!

Δημοσίευση: 15/04/2024
H Generali SpA αποσύρεται από τη διεκδίκηση της μονάδας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της ΝΝ

Η GENERALI HELLAS με νέα εγκύκλιο ενημερώνει το δίκτυο συνεργατών της σχετικά με τη νέα βελτιωμένη σειρά Home On.

Η ενημέρωση αναφέρει σχετικά:

Με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων ασφαλιστικών μας προτάσεων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη διάθεση μιας βελτιωμένης νέας σειράς Home On, με ισχύ από σήμερα Τρίτη 09.04.2024.

Η νέα σειρά Home On διαθέτει πλέον ένα νέο μοντέλο παραμετροποίησης της τιμολόγησής του στο Oneview που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της πρότασής μας σε επίπεδο νέων προσφορών, ειδικά στις περιπτώσεις των Διαμερισμάτων, εξασφαλίζοντας μια στοχευμένη ευκαιρία διείσδυσης στη συγκεκριμένη αγορά και μεγιστοποίησης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα παραμετροποίηση ευνοεί ιδιαίτερα τις περιπτώσεις Νέων Κατοικιών, ενώ καθιστά την προσθήκη της κάλυψης Σεισμού πιο προσιτή εξασφαλίζοντας στους ασφαλισμένους μας μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη.

Επιπρόσθετα, προχωρήσαμε στην κατάργηση της απαλλαγής των Φυσικών Φαινομένων (10% επί της ζημιάς με ελάχιστο τα 450€) για τα Διαμερίσματα από πρώτο όροφο και πάνω, καθώς επίσης και για Μεζονέτες από δεύτερο όροφο και άνω, προσφέροντάς έτσι, πλήρη κάλυψη χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Ενημερώνουμε ότι και η νέα σειρά Home On παρέχει πρόσθετη έκπτωση 10% σε περίπτωση κατοχής έστω και ενός μόνο άλλου ασφαλιστηρίου (συμπεριλαμβανομένων και των ασφαλιστηρίων που έχουν εκδοθεί στον ίδιο κλάδο ασφάλισης) με τον ίδιο ΑΦΜ, με την προϋπόθεση ότι τα καθαρά ετήσια συνολικά ασφάλιστρα ξεπερνούν το ποσό των €150.

Η σειρά Home On αποτελεί διαχρονικά την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης καθώς διαθέτει μια εξαιρετικά διευρυμένη βάση καλύψεων Περιουσίας που μπορεί να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη συμπληρωματικών καλύψεων, ενώ πλαισιώνεται από πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και εργαλεία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το ανανεωμένο Home On μέσω προγραμματισμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για τα οποία θα σας αποσταλεί ξεχωριστή ενημέρωση.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι παραπάνω βελτιώσεις θα αναδείξουν τη νέα σειρά Home On ως την πρώτη σας επιλογή.

Αγκαλιάζουμε την αλλαγή, δημιουργούμε την ευκαιρία!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»