Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Robert Gauci: Προσφορά 2 εκατ. ευρώ στους πληγέντες στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 22/09/2023
Robert Gauci, Εθνική Ασφαλιστική
Robert Gauci, Εθνική Ασφαλιστική. Πηγή εικόνας: linkedin/Robert Gauci

Μία σημαντική κίνηση προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας κάνει η Εθνική Ασφαλιστική αφιλοκερδώς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO της Εταιρίας, Robert Gauci, η Εταιρία θα διαθέσει 2 εκατ. ευρώ με σκοπό την ανακούφιση των πλημμυροπαθόντων της Θεσσαλίας, ανεξαρτήτως της ασφαλιστικής τους ιδιότητας.

Παράλληλα, η Εθνική Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει πλάνο ενεργειών για τους ασφαλισμένους της όπου περιλαμβάνονται η αναστολή πληρωμής των ασφαλίστρων έως το τέλος Φεβρουαρίου, ειδικές διαδικασίες για άμεση διάθεση των προκαταβολών, προτεραιότητα στις αποζημιώσεις των πληγέντων και ενίσχυση των υποκαταστημάτων στη Λάρισα.

Εν καιρώ απρόβλεπτων καταστροφών οι έχοντες την δυνατότητα παροχής βοηθείας, οφείλουν να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτό είναι άλλωστε το οποίο πρεσβεύει με τις ενέργειές του ο Rodert Gauci και η Εθνική Ασφαλιστική.

“Εμείς, στην Εθνική Ασφαλιστική, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στηρίζουμε διαχρονικά τον κοινωνικό ιστό της χώρας σε μικρές και μεγάλες δυσκολίες. Γιατί εμείς Είμαστε η Εθνική!”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του στο Linkedin ο ίδιος.

Robert Gauci: Προσφορά 2 εκατ. ευρώ στους πληγέντες στη Θεσσαλία
Εκδήλωση Βράβευσης παραγωγικού εταιρικού δικτύου, Εθνική Ασφαλιστική
Πηγή εικόνας: linkedin/Rοbert Gauci

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»